Sportinnovator tweedaagse

Op 11 en 12 juli 2018 organiseerde Sportinnovator Centrum Nutritional Status & Health samen met Team NL Innovation Center een tweedaagse bijeenkomst voor alle Sportinnovator centra in Nederland.
 

Deze bijeenkomsten worden vier keer per jaar georganiseerd, steeds door een ander centrum, en hebben als doel: 1) Versterken van de samenwerking tussen de centra; 2) Verdiepen van specifieke (vraaggestuurde) thema’s; 3) Faciliteren van de communicatie en uitwisseling tussen de centra en het Topteam; 4) Uitbreiden van het netwerk en samenwerkingen tussen centra en overige partijen uit het Sportinnovator ecosysteem.

Op woensdag 11 juli stond het thema ‘voeding’ centraal. Binnen beide organiserende centra ligt de focus op voeding, en beide centra zijn belangrijke partners van Eat2Move, de innovatie-hub voor sport en voeding. Gedurende deze eerste dag kregen deelnemers in een interactieve setting informatie over de diensten en projecten binnen de twee organiserende centra. Aan het eind van de dag was er tijd voor ontspanning: deelnemers konden een hardloopclinic volgen of een fietstocht over het terrein op Papendal.

Op donderdag 12 juli kwamen in de ochtend recente en toekomstige ontwikkelingen binnen het Sportinnovator ecosysteem aan de orde. Vervolgens werd door het Kenniscentrum Sport een toelichting gegeven op het Sportakkoord. In de middag vonden er een aantal parallel werksessies plaats, onder andere over het delen van data in Sport Data Valley, het ontwikkelen van een bedrijvenplan, en over digital marketing.

Op 19 en 20 september 2018 vindt de volgende Sportinnovator tweedaagse plaats, die zal worden georganiseerd door het Sailing Innovation Center in Den Haag en het Sports Engineering Institute in Delft.


Geplaatst op

17 juli 2018

Nieuwsbericht 2 daagse