Een initiatief van Ziekenhuis Gelderse Vallei en Wageningen University & Research

Onderzoekers en Ondernemers

Kennis uitdiepen

Als onderzoeker op het gebied van sport en voeding ben je geïnteresseerd in het optimaliseren van de gezondheid en prestaties van de sporter. Je houd je graag bezig met het uitdiepen van kennis over dit onderwerp. Daarbij zijn voedingsstatus, belastbaarheid en slaaphygiëne veel voorkomende thema’s.

Ontwikkelen en testen van concepten

Als ondernemer op het gebied van voeding, monitoring of techniek, vertaal je kennis en expertise over sport en voeding graag naar concepten die kunnen worden toegepast in de markt. Wetenschap en expertise in de zorg kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het verder brengen van uw concept of product.

Wat biedt Sportinnovatorcentrum Sports Valley onderzoekers en ondernemers?

Wij werken graag samen met onderzoeksinstellingen om kennis uit te diepen over voeding, sport en slaaphygiëne. Ook gaan wij graag de samenwerking aan met ondernemers om onze kennis te vertalen naar innovatieve, gevalideerde concepten en producten die support geven aan de gezondheid en prestaties van sporters en patiënten. Wij horen het graag als u een innovatief product of concept heeft en dit met onderzoek in de praktijk verder wilt brengen. Wij bieden een proeftuin om onderzoek te doen en innovaties te testen.

achievement-3658092_960_720